Gevel reinigen, coaten

Voorbereiding:

  • Daar waar nodig wordt alles degelijk afgeplakt en afgedekt
  • Wij kijken de voegen na en herstellen daar waar nodig

Reiniging:

  • Reiniging van de gevel onder hoge druk
  • Indien uw gevel zeer vuil is gaan we een chemische reiniging toepassen waardoor we steeds een zeer mooi resultaat bekomen
  • Overvloedig spoelen van uw gevel

Aanbrengen van hydrofuge, of water en vuil afstotende coating:

Deze coating word het meest aangebracht op de noorderkant van uw woning,tevens ook bekend als de regenkant. Doch opteren er vele mensen om hun hele huis te laten behandelen door deze siloxaan bevattende hydrofuge daar het u pas gereinigde muren een veel langere levensduur geeft.

Uw huis ziet er terug uit zoals u het gebouwd of gekocht heeft en blijft er jaren zo uitzien dankzij onze super werkende beschermlaag.

Reinigen terrassen en opritten

In de herfst en in de winter kent iederen het fenomeen van de groene algen op terras, klinkers en opritten. Mooi is het niet, en met een gewone borstel krijg je het ook niet weg. Wij reingen uw terras, klinkers en opritten professioneel onder hoge druk.

Na de reiniging wordt steeds een anti-mosproduct aangebracht om een langer effect van uw gereinigde stenen te kunnen verzekeren. Indien gewenst kunnen wij steeds wit zand aanbrengen, waardoor uw oprit er weer zoals nieuw uitziet.

Ook als u een bedrijf heeft, is het zeker belangrijk dat uw oprit en parking er steeds netjes uitziet.

Dit is immers het visitekaartje voor uw klanten!